Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Njurarna" by Astrid Seeberger # eBook PDF Kindle ePub Free

Njurarna

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Njurarna
  • Author : Astrid Seeberger
  • Release Date : January 30, 2013
  • Genre: Medical,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 6211 KB

Description

I den hÀr boken berÀttar Astrid Seeberger om raffinerade mekanismer, snillrika lösningar och om kroppens styrka och svaghet, allt sÄnt man behöver kÀnna till nÀr ens njurar gjort sig pÄminda.
Att veta mycket om njurarna och om olika behandlingar ökar möjligheterna att leva vĂ€l med njursjukdom och undvika svĂ„ra komplikationer. Njurarna Ă€r hĂ€pnadsvĂ€ckande, de kan producera 180 liter urin om dagen – fast det mesta av vĂ€tskan gĂ„r tillbaka till kroppen, vi utsöndrar vanligen bara 1–3 liter per dygn. Njurarna spelar en central roll för att bevara vatten-, salt- och syra-bas-balansen i vĂ„r kropp och i utsöndringen av slaggĂ€mnen. De bildar ocksĂ„ livsviktiga hormoner.
NÀr njurarna fÄr problem fÄr hela mÀnniskan problem. Tidig upptÀckt och behandling kan rÀdda njurfunktionen och förhindra att man behöver dialys och njurtransplantation. Vissa njurÄkommor kan ocksÄ undvikas om man vet hur de uppkommer.
Denna titel Àr en del av vÄr serie: Karolinska Institutets forskare skriver, som frÀmst vÀnder sig till drabbade och deras anhöriga, men ocksÄ till dem som Àr sÀrskilt intresserade. Det finns böcker om: Alzheimer, Bröstcancer, Njurarna, Prostatacancer, Diabetes, Dyslexi, Multipel Skleros, Magen, Melanom, Hörseln och Reumatism


Free Books Download "Njurarna" PDF ePub Kindle